Sartorom, prima companie de echipamente de laborator fondată după 1989, cu capital integral românesc, aniversează anul acesta 30 de ani de activitate în România. Serviciile sale se axează pe livrarea soluțiilor complete pentru laboratoare din toate industriile, inclusiv cercetare și dezvoltare, producție sau controlul calității. Compania este prima din țară care a fost certificată ISO 9001 și acreditată ISO 17025 în calitate de furnizor de instrumente de laborator.

Fondată în 1991, Sartorom s-a dezvoltat într-o manieră sustenabilă și a atins importante performanțe în domeniu, cum ar fi crearea unei unități mobile de service pentru echipamentele de laborator. De asemenea, a fost prima companie privată din România care s-a acreditat conform ISO 17025 pentru efectuarea etalonărilor pentru maşini de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro