Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare, in EXCLUSIVITATE, o proprietate alcatuita din doua case plus un spatiu comercial, respectiv una cu 2 camere, construita in anul 1970 si renovata in anul 2018 si una cu 2 camere, construita in anul 2012, fiecare avand baie si bucatarie separat, cu regim de inaltime parter, localizata in Chitorani.
Spatiul comercial are o suprafata utila de 47.60 mp, cu vad stradal, este alcatuit dintr-o camera plus baie, construit in anul 2012 .
Are un beci cu o suprafata de 13 mp, pod, o terasa acoperita, amenajata pentru recreere, gratar in curte, leagan, gradina de legume, spatiu de joaca pentru copii, pomi fructiferi, vita de vie.
Casele sunt izolate exterior, una are centrala termica pe gaze, iar cealalta boiler electric. Dispun de toate utilitatile: canalizare, gaze,…

Vezi anunțul aici

Articol publicat pe: www.publi24.ro

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro