Afacerile cumulate ale celor mai mari cinci companii de consultanță imobiliară de pe piața românească au scăzut cu 5% anul trecut, comparativ cu un an mai devreme, și, în pofida pandemiei, două dintre acestea au raportat un rulaj în creștere. Totuși, brokerul cu cea mai mare marjă a profitului are afaceri de 10 ori mai mici decât liderul pieței, potrivit calculelor Profit.ro.

Brokerii JLL au reușit să se mențină și în 2020 în fruntea clasamentului consultanților imobiliari cu cele mai mari afaceri, în pofida unei scăderi de 9% a rulajului, care i-a dus veniturile la 12,9 milioane de euro. Compania a trecut în fruntea clasamentului în 2019, devansând brokerii de la CBRE, care au dominat piața până atunci.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV – Să ajutăm business-ul. Cristian…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro