Valorosul fotbalist argentinian Lionel Messi şi-ar putea încheia cariera la Inter Miami, în cadrul unui contract pe zece ani între jucător şi clubul spaniol FC Barcelona, a afirmat, miercuri, unul dintre proprietarii noii francize din Major League Soccer (MLS), relatează AFP, potrivit Agerpres.

”Sunt optimist în privinţa faptului că Messi va purta tricoul lui Inter Miami, pentru că acest lucru va completa moştenirea celui mai bun jucător al generaţiei noastre şi corespunde ambiţiei proprietarilor lui Inter Miami de a construi o echipă de clasă mondială”, a declarat Jorge Mas, unul dintre proprietarii francizei, citat de Miami Herald.

Mas a mai spus că el şi fostul internaţional englez David Beckham, un alt coproprietar, au ”muncit din greu” pentru a realiza acest lucru.

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiripesurse.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro