Omul de afaceri georgian Shalom Shai, fondatorul grupului Dona, a achiziționat clădirea de birouri butique Astoria Business Center din centrul Bucureștiului de la compania cu capital grecesc Bluehouse Capital la un preț de 9 milioane de euro. Aceasta se alătură altor două proprietăți similare, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Shalom Shai (Shimshilashvili) a fondat grupul Dona în 2011, însă el a activat anterior pe piața imobiliară din Israel. El dezvoltă o serie de proiecte rezidențiale în Tbilisi, capitala Georgiei.

Dona Real Estate a intrat pe piața din România prin achiziția de clădiri de birouri de tip boutique și, alături de Astoria Business Center, mai are în portofoliu clădirile de birouri Izvor 80 Office Building (6.600 metri pătrați utili) și Rosetti Business Center (2.600 metri…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro