Ce presupune bugetul de amenajare a unui spațiu Food Service


Cum se stabilește bugetul pentru proiectul de amenajare?

Cel mai important criteriu în stabilirea bugetului pentru proiectul de amenajare este targetul pe care și-l setează proprietarul businessului pentru viitorul client: mediu și accesibil, premium sau de lux. Se poate deduce ușor că investiția într-un restaurant premium este mai mare decât în a unuia middle class sau a unei locații care deservește comenzi online. Altfel spus, tipul unității de servire – cantină, fast food, restaurant a la carte etc. – „dictează” bugetul pentru amenajarea spațiului respectiv: foarte mare, mare sau mai mic.

Tot tipul unității de servire indică și pe ce aspecte ale amenajării trebuie să puneți accent. De exemplu, la amenajarea unui restaurant de lux…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: creativ-interior.ro
Autor: Natalia Berezovskaia

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.