mini break (show) room by Francesca Perani


From a brutal environment to a multi-functional oasis

Inside a plastic processing plant, a space once intended only to accommodate industrial materials was redefined to be flexible and multi-functional: a comfortable area where workers can rest during the busy workday and a dedicated showroom for clients and visitors.

The project provides a reinterpretation of the main floor of a mezzanine located in an 800 sqm plastic processing factory and identified by an industrial structure undergoing rigid steel frames. A minuscule 19 sqm environment is able to disconnect users from the intense noise of machinery and the cold technical lighting of the factory and reconnect with themself through a warmer dedicated space.

The concept was targeted at highlighting plastic’s enduring…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.designraid.net
Autor: Design Raid

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.