Mazarea se potriveste de minune cu uleiul de masline. Asa ca, la final, stropeste supa din bol cu un ulei de masline fructat, puternic aromat. Adauga parmezan, frunze de busuioc si o felie de lamaie. Este consistenta, aromata, delicioasa! 

Ingrediente:

  • 1 kg mazare congelata
  • 750 ml supa de legume sau pui
  • 3 linguri ulei de masline 
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/2 lingurita sare
  • 20 de frunze de busuioc
  • 1 ceapa verde
  • 1/4 cana parmezan ras
  • 1/2 lamaie, taiata felii

Mod de preparare: Intr-o oala mare, adauga mazarea congelata, supa de legume sau de pui, o lingura de ulei de masline, o lingura de mustar Dijon, sarea, 4 frunze de busuioc si ceapa verde. Potriveste aragazul la foc mare. Adu oala pana la punctul de fierbere, apoi redu focul si lasa la fiert timp de 10 minute. Transfera jumatate…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko