ARHITECTURĂ: Larix Studio TEXT: Anca Rotar, Larix Studio FOTO: courtesy of Larix Studio

Clădirea degradată și parțial nefolosită a unei grădinițe din Gheorgheni a fost reabilitată și extinsă de către arhitecții Larix Studio. Lemnul, material nelipsit din proiectele echipei Larix, este folosit aici într-o manieră inedită, „diluând” intervenția modernă, care este percepută ca o parte integrantă a contextului.

Inițiativa de reabilitare și extindere a grădiniței a pornit de la nevoia unui spațiu mai amplu, care,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.igloo.ro
Autor: Rotar Anca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri sănătate