Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui tânăr fotograf profesionist, provocarea designerului de interior a fost să conceapă un proiect „deschis” și fluid, cu o zonă de lucru independentă, dar în dialog cu livingul. Mobilierul de designer, piese vintage de familie și combinațiile de culori îndrăznețe au creat un rezultat foarte personal. Fără a renunța la alegeri practice, au ales ca bucătăria să fie în aceeași cameră cu sufrageria pentru a întâlni stilul de viață al doamnei casei, care adoră să gătească și de multe ori să găzduiască prieteni. În living, nuanța pastelată a pereților, într-un finisaj verde salvie, se potrivește de minune cu nuanța parchetului de stejar montat tip solzi de pește. Atmosfera…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: jurnaldedesigninterior.com
Autor: C Raluca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Introdu adresa ta de email pentru a te abona la imobiliarestiri.ro.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro

Știri sănătate