Angajați cu mască, mese despărțite la minim 2 metri, panouri din plexiglas, reducerea capacității de funcționare a localurilor – acestea sunt doar o parte din schimbările venite împreună cu pandemia . “Noua normalitate” implică căutarea unor modalități creative de adaptare la regulile impuse de Guvern, pentru a împiedica răspândirea virusului.

Da, această perioadă este critică pentru industria HoReCa, însă există și modalități de menținere pe linia de plutire. Rămâi cu noi, ca să afli cum.

  1. Restaurantul tău trebuie să fie un loc sigur, perfect igienizat

Știi deja asta și probabil te-ai săturat să tot auzi acest lucru, dar pentru combaterea virusului trebuie să igienizezi spațiile și să asiguri siguranța tuturor – a ta, a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.pmfurniture.ro
Autor: PMfurniture

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.