Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Steven van Groningen: ”Oricât de dificilă a fost pentru noi toți pandemia, am încercat să vedem și oportunitățile și să accelerăm adoptarea unor inovații”

Raiffeisen Bank a încheiat anul 2020 cu o performanță financiară bună, obținând un profit net de 644 milioane de lei, cu 17% mai mic decât în 2019. ”Această scădere a fost înregistrată, pe de o parte, din cauza evoluției economiei în an de pandemie, dar și a politicii noastre conservatoare de provizionare a creditelor”, se menționează într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

În plus, Raiffeisen Bank a valorificat experiența și comportamentul său responsabil și a venit cu soluții eficiente în această perioadă, asumându-și faptul că nu cifrele sunt cele mai importante, atunci când ne confruntăm cu o criză…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bankingnews.ro
Autor: Cornel Dinu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro