Juristul braşovean Alexandru Goga a decis să dea în judecată statul român şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru că au modificat ora până la care românii pot ieşi din case fără motiv. Alexandru Goga consideră că este îngrădit dreptul la libera circulaţie

Un braşovean a dat în judecată Guvernul României şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, după ce ora de la care nu mai putem ieşi din casă fără declaraţie pe propria răspundere a fost modificată din 23,00 în 22,00.

Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Juristul Alexandru Silviu Goga spune că reducerea timpului în care putem ieşi din case fără documente justificative l-a determinat să studieze decizii ale Curţii Constituţionale, legi şi drepturile omului. Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Braşov, sub nr. 159/64/2021.

Funcţionarea…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: psnews.ro
Autor: Pavel Adrian

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro