A avut loc prima întâlnire a Primăriei Bucureşti cu piaţa imobiliară după suspendarea P.U.Z.-urilor de sector, conform unui comunicat remis redacţiei.

„Trebuie schimbat narativul din spaţiul public. Nu dorim disconfort în Bucureşti şi ne asumăm public că nu vom avea şantiere blocate în Capitală. Se impun măsuri de corecţie la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, pentru că instituţia este total ineficientă acum şi lucrăm în acest moment la proiecte de digitalizare, proiecte de Parteneriat Public – Privat sau soluţii de concesiuni publice. De exemplu, pe terenurile care azi sunt în curs de autorizare dorim să stimulăm parcări supraetajate, prin granturi publice, care ulterior să rămână la dezvoltatori,”, a declarat Stelian Bujduveanu, Viceprimar al Bucureştiului, în cadrul unei mese rotunde…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro