Din 2004 și până în prezent, compania Lemon Interior Design, înființată de Cristina Căpitanu și Elena Oancea, a realizat un număr mare de proiecte rezidențiale, modelând conceptul de lux într-un mod blând, adaptat personalității fiecăruia. În 2019, compania și-a lansat și divizia office, cu focus pe soluțiile complete de proiectare, design și implementare pentru configurarea spațiilor de birouri, într-un mod personalizat. Având în vedere evoluția anului 2020 în contextul pandemiei, am stat de vorbă cu Cristina Căpitanu și Elena Oancea despre schimbările din piață și despre obiectivele pe termen scurt și mediu ale companiei.

 „Noi abordăm constant readaptarea strategiilor, întrucât evoluția domeniului în sine o impune. Sigur că acest an ne-a determinat să accelerăm anumite practici. Spre…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Oana Weinstein

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro