Primăria Brașov alături de proiectanții care se ocupă de realizarea noului Plan Urbanistic General al municipiului a lansat consultarea publică a cetățenilor, a profesioniștilor din domeniul dezvoltării și planificării urbane și a investitorilor, în vederea identificării problemelor orașului, astfel încât să se poată realiza un nou plan coerent bazat pe sustenabilitate și nevoile cetățenilor.

„Planul Urbanistic General trasează direcțiile de dezvoltare a Brașovului pentru următorii 10 – 15 ani. Realizarea PUG este acum în etapa de documentare, fapt pentru care se va lansa consultarea publică a cetățenilor. Vom avea consultări cu toate categoriile relevante, fiindcă dorim sa identificăm problemele din municipiu. Acum adunăm datele relevante pentru a ne asigura că mergem…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro