Peste 200 de oameni au răspuns că vor să protejeze pădurea Hoia și au venit la Marșul Haosului Imobiliar, în 20 martie, de la ora 11.00, la Parcul Etnografic din Cluj ca să susțină demersul inițiat de activistul Adrian Dototaru. La protest, Dohotaru a anunțat că a cerut blocarea accesului auto pe drumul prin pădure și formarea unui grup de lucru la nivel de autorități locale pentru protejarea acestei zone. În paralel, oamenii au fost informați și asupra cererii făcute prefectului ca să stopeze dezvoltările imobiliare de la capătul celălalt al pădurii Hoia, în Florești, deasupra Donath Park, unde dezvoltatorii imobiliari s-au apucat de un șantier autorizat pentru 8 blocuri.

Participanții au pornit prin pădure, după jumătate de oră numărul acestora fiind de peste 300. În jur orei 13:00, o parte dintre…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro