În ședința Consiliului Local de joi, ar urma să fie aprobată scoaterea la licitație a 8 locuințe aflate în proprietatea privată a municipiului Brașov și aflate în administrarea RIAL SRL, societate din subordinea forului deliberativ local.

În vederea închirierii acestora, RIAL a apelat la un evaluator imobiliar specializat, care a stabilit prețul minim de pornire al chiriei pentru licitație, în funcție de mai multe criterii. Locuințele sunt atât în case din zona centrală, cât și în blocuri din cartiere, însă majoritatea sunt neîntreținute, necesitând investiții pentru a putea locui într-un trai decent. Unele dintre spații, în momentul evaluării, încă mai aveau chiriași, după cum se poate vedea din fotografiile ce însoțesc rapoartele de evaluare, altele fuseseră…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro