Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

O casă din localitatea Comana a ars aproape în totalitate, în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marţi, cel mai probabil din cauza coşului de fum deteriorat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

„În noaptea de luni spre marţi ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 de proprietarii unei case din localitatea Comana, judeţul Giurgiu, că la locuinţa lor a izbucnit un incendiu. Aceştia au observat incendiul destul de târziu, însă au reuşit să iasă din casă şi au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi şi Punctului de Lucru Greaca, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că locuinţa ardea violent, cu flacără deschisă, atât la nivelul acoperişului,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.stiripesurse.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro