Proiectul de construire a unui ansamblu de locuințe colective în Florești, în zona Dealul de Jos, deasupra Donath Park și lângă pădurea Hoia, a fost respins de comisia de urbanism a consilierilor locali. Prin documentație se dorește edificarea a 44 de imobile cu regim de înălțime subsol, demisol, parter, patru etaje și două retrase, arată consilierul local USR PLUS Marius Todoran. Decizia finală o va lua Consiliul Local la ședința ordinară din 25 martie.

Lângă acest ansamblu, Primăria din Florești a dat deja o autorizație de construire pentru edificarea a 8 blocuri cu până la 8 etaje. Societatea civilă din Cluj a luat poziție și a criticat dezvoltările pregătite pe deal, lângă Donath Park arătând că se pregătește descărcarea traficului din viitoarele ansambluri imobiliare, prin pădurea Hoia,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro