Cele mai înalte turnuri rezidențiale exclusiviste din București vor include și restaurant cu terasă generoasă, market, cafenea, magazine, beauty salon

Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizația de construire. Cele două turnuri ale ansamblului dezvoltat în imediata vecinătate a parcului Verdi vor oferi viitorilor rezidenți un trai cu adevărat la înălțime, pentru că acestea vor fi cele mai inalte turnuri rezidențiale exclusiviste din București. În plus, pe lângă partea de unități rezidențiale, One Verdi Park va include și numeroase facilități precum restaurant, magazine sau market.

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, complexul include două turnuri de 77 de metri înălțime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro