Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, consideră că lockdown-ul nu reduce infectarea atât de mult ca testarea, aducând în atenţie faptul că anul trecut acşiunea sa de testare în masă a bucureştenilor fost blocată de autorităţi.

Închideti oamenii în case, îi speriati, îi abrutizati, ca sā vā acoperiti incompetenta crasā! Si lipsa oricārui sentiment de grijā fata de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea si tratarea pozitivilor! E dovedit stiintific!

Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Anul trecut, impreuna cu primarii celor 6 sectoare, am incercat, cu disperare aproape, sa realizam testarea extinsā a bucurestenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea sa ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP. Oricine și pentru orice motiv, dacă…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: psnews.ro
Autor: Pavel Adrian

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro