Hotelurile care se aflau în dezvoltare în momentul izbucnirii crizei sanitare ar urma să fie livrate anul acesta pe piața din București.

În 2021 va fi deschis hotelul Ibis Airport, cu 85 de camere, și noul hotel de lux Autograph Collection by Marriott cu 217 camere din Centrul Vechi, potrivit firmei de consultanță imobiliară Colliers.

Alte proiecte viitoare includ un nou brand sub umbrela Accor cu 100 de camere și Corinthia Grand Hotel du Boulevard, care are 50 de camere.

Cererea pentru servicii de cazare în regim hotelier a scăzut masiv anul trecut în Capitală, în condițiile în care turismul în scop de business s-a diminuat la nivel internațional.

„De exemplu, un hotel bun de 4 stele din zona centrală a înregistrat un grad de ocupare de aproximativ 30%, comparativ cu peste 80% în 2019. Într-un scenariu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro