Potrivit INS, în luna februarie 2021, s-au eliberat 3.195 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 24,9%, faţă de luna ianuarie şi cu 3,1% faţă de luna februarie a anului trecut. În primele două luni din an s-au eliberat 5.753 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 6,1% faţă de perioada corespunzătoare a anului precedent.

La nivel regional, în primele două luni din 2021 față de ianuarie și februarie 2020, creșterea numărului de autorizații pentru clădiri rezidenţiale a fost după cum urmează: Sud-Muntenia (+161 autorizaţii), Vest (+125), Bucureşti-Ilfov (+120), Centru (+77), Sud-Est (+44) şi Nord-Vest (+17). Scăderi s-au înregistrat în regiunile de dezvoltare Nord-Est (-151 autorizaţii) şi Sud-Vest Oltenia (-61).

Comparativ cu…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Loredana

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro