Complexele rezidențiale îți oferă un confort în plus față de o casă izolată sau un apartament la bloc. Cele mai importante beneficii sunt poziționarea favorabilă, sistemul de securitate al complexului, finisajele de calitate superioară, și spiritul de comunitate care vin la pachet cu casa, ceea ce într-o lume tot mai izolată și mai distantă poate fi un bonus nesperat. Un astfel de complex este Băneasa Privighetorilor despre care vă oferim detalii în cele ce urmează.

Spre deosebire de alte complexe periferice sau situate în afara Bucureștiului, Ansamblul Băneasa Privighetorilor oferă un avantaj incontestabil. Îmbină cu succes o poziționare aproape stradală cu liniștea pe care ți-o poate da doar un astfel de proiect imobiliar situat în zona de nord a capitalei, în apropiere de Băneasa Shopping City și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.blitz-imobiliare.ro
Autor: Florea Mara

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro