Guvernul italian condus de Mario Draghi a luat decizia de a înăspri regulile și restricțiile COVID-19 ale Italiei în perioada vacanței de Paște din 2021, inclusiv o carantină completă, asemănătoare restricțiilor care au fost introduse în timpul sărbătorilor de Crăciun. Primul ministru al Italiei a declarat că Italia trebuie să se protejeze cât mai mult posibil până când campania de vaccinare, încă într-un stadiu incipient, este mai avansată. Avem detalii despre noua carantină coronavirus din Italia.

Pot călători în prezent în Italia?

Prima întrebare din mintea multor oameni se referă la călătoriile către Italia din străinătate. Este posibil să călătorești în Italia cu ocazia Paștelui? Răspunsul general este că depinde. De la 6 martie 2021 până la 6 aprilie 2021, intrarea în Italia este…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro