Cele mai scumpe apartamente din oricare imobil de lux sunt cele poziționate la ultimele niveluri, așa-numitele penthouse-uri, datorită atât teraselor ample, cu vederi spectaculoase, cât și intimității pe care o astfel de locuință ar trebui să ți-o ofere. Fiindcă ce sens ar mai avea terasele, dacă nu ai putea să te bucuri de ele în intimitate? Mai mult, cât de valoros devine un apartament ce dispune de o priveliște inegalabilă?

Ce anume face o proprietate cu adevărat specială? De ce atribute are nevoie un apartament pentru a deveni, într-adevăr, o locuință de lux? Desigur că vorbim de localizare, de facilitățile imobilului, de finisaje, de spațiu sau de… „view”.

view 2 - Cât costă apartamentele cu cele mai frumoase priveliști din Capitală

Din experiența personală, prima dată când am remarcat importanța acestui aspect, al priveliștii, pe care îl consider esențial…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Catalin Socol

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro