Sectorul imobiliar comercial va înregistra un mediu stabil al randamentelor prime pe parcursul anului 2021, pe fondul așteptărilor privind repornirea unor segmente din piață afectate mai mult de efectele crizei sanitare.

Anul viitor va fi marcat de campaniile de vaccinare împotriva coronavirusului, ceea ce va permite și jucătorilor din sectorul imobiliar să-și adapteze strategiile. Jucătorii din segmentul de birouri și centre comerciale așteaptă mai multă claritate în privința eforturilor de combatere a pandemiei, în condițiile în care trebuie să se adapteze la noile abordări ale românilor privind condițiile de lucru și timpul alocat pentru cumpărături și divertisment.

„Randamentele vor rămâne la nivelul la care se află și în prezent, nu vedem modificări ale acestora, cu atât mai mult cu cât în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro