Munca inteligentă, telemunca sau munca de acasă cu numeroasele sale nume a fost unul dintre cele mai evidente și revoluționare „efecte secundare” ale pandemiei coronavirus, lucru care probabil enu se va schimba pentru mult timp. În același timp, a sugerat o schimbare inovatoare de perspectivă pentru piața caselor de vacanță. idealista/news, pentru aprofundarea subiectului, l-a intervievat pe Marco Celani, CEO al Italianway, prima companie care operează în sectorul închirierilor turistice care a recunoscut și a interceptat tendința emergentă a muncii în vacanță, noua tendință din Italia pentru cei care muncesc de la distanță .

Mulți oameni care au posibilitatea de a lucra de la distanță, fără a fi nevoie să meargă la birou, au început deja să caute case de închiriat în apropierea stațiunilor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro