Piața de spații industriale și logistice va continua în 2021 ritmul de dezvoltare din 2020, iar segmentul va înregistra noi livrări de proiecte cu o suprafață combinată de peste jumătate de milion de metri pătrați. Cererea din sector va fi susținută de explozia comerțului electronic și continuarea extinderii marilor jucători din retailul tradițional.

Cererea din piață a fost ridicată în primele nouă luni din 2020, astfel încât din cei 410.000 de metri pătrați livrați, au fost ocupați deja 392.000 de metri pătrați, în ciuda stării de urgență din al doilea trimestru care a îngreunat procesul de negociere. Aproape jumătate din cerere a venit din sectorul FMCG, în timp ce companiile din producție și distribuție au închiriat 60.000 de metri pătrați, respectiv 54.000 de metri pătrați.

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro