Tablele de aluminiu fabricate la Slatina de societatea Alro SA și importate în Statele Unite ale Americii vor reveni la taxele antidumping mai mari, stabilite inițial, după ce au fost diminuate o perioadă.

Departamentul de Comerț al Statelor Unite a redus taxa antidumping de la 89,94% la 37,26%, însă la sfârșitul lunii martie 2021 Comisia Statelor Unite pentru Comert International (USITC) a emis o decizie nefavorabilă companiei.

Votul final al Comisiei a fost de instituire de taxe antidumping în cuantumurile stabilite anterior de către Departamentul de Comerț al Statelor Unite, adică la un nivel de 89,94%.

Decizia USITC poate fi atacată în continuare la instanțele competente din Statele Unite și este subiect de revizuire anuală pe cale administrativă. În urma revizuirii, tarifele stabilite pot fi modificate sau…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro