Decizia vine după ce divizia de smartphone-uri a înregistrat aproape șase ani de pierderi în valoare totală de aproximativ 4,5 miliarde de dolari. Conducerea companiei sud-coreene precizează că decizia de a se retrage de pe această piață, una unde concurența este foarte puternică, îi va permite să aloce resurse mai mari pentru alte zone de viitor, precum componente dedicate mașinilor electrice, case inteligente, robotică și AI.

În prezent, LG are o cotă de piață de  doar aproximativ 2%, însă Reuters reamintește că producătorul sud-coreean a lansat pe piață o serie de inovații în domeniul telefoanelor mobile, iar în 2013 a fost al treilea producător de smartphone-uri din lume după Samsung și Apple. LG a livrat anul trecut doar 23 de milioane de telefoane, comparativ cu 256 de milioane ale Samsung

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Loredana

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro