Designul sustenabil are ca scop principal reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător. Materialele reciclate trec cu brio testele de rezistență, dar și cele pentru asigurarea confortului. În cazul nostru, sustenabilitatea merge mână în mână cu calitatea.

Pentru a fi eco-friendly, P&M Furniture are în gama sa mobilier realizat din 100% plastic reciclat. Ce înseamnă asta, mai exact? S-a folosit 50% plastic reciclat de la foști consumatori (sticle sau ambalaje pentru mâncare) și 50% plastic din resturile rămase în urma fabricării.

E-TURvqUBNEbt8t1iXuGEHh2HjPTH5LovCdkzvMecsM

Mobilierul sustenabil nu diferă cu nimic din punctul de vedere al calității. Produsele sunt supuse la diverse teste de rezistență, inclusiv diferențe foarte mari de temperatură. În plus, finisajele antistatice sunt…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.pmfurniture.ro
Autor: PMfurniture

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro