Dezvoltatorul Ospinas a mizat pe potențialul pieței imobiliare din București, finalizând în luna noiembrie cel de-al treilea proiect al său, în zona Pipera. În ansamblul cu 36 de case denumit Pipera Gardens Residence, compania a integrat finisaje de lux și soluții de eficiență energetică pentru un plus de confort în experiența de locuire. Javier Ospina, fondatorul Ospinas & Co. în România, și fiica sa, Ana Ospina, vorbesc într-un interviu acordat Real Estate Magazine despre proiectul recent livrat în nordul orașului și planurile de dezvoltare pe segmentul imobiliar de lux în București.

Povestea companiei de construcții și dezvoltare imobiliară Ospinas începe încă din 1932, în Columbia, la Medellin. După 88 de ani de activitate, Ospinas rămâne una dintre cele mai importante companii din America…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Realestate Magazine

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro