Conform ziarului elvețian Blick, trei elevi ai Liceului Kirschgarten au falsificat mesajele SMS din aplicația națională de monitorizare a contactelor cu cazuri confirmate, astfel încât întreaga clasă a fost trimisă în carantină. 

25 de colegi și câțiva profesori au fost afectați de acest incident, fiind obligați să se izoleze timp de 10 zile, chiar înainte de vacanța de primăvară din martie. “Aceasta nu este doar o farsă copilărească, ci un incident serios”, a declarat Simon Thiriet, purtător de cuvânt al departamentului de educație din Basel.

Școala intenționează să depună plângeri penale pentru falsificarea “documentelor relevante sănătății”, dar nu plănuiește să îi exmatriculeze. Thiriet a adăugat că elevii se află într-o situație dificilă, din cauza pandemiei, dar că acest…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Tiberiu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro