PIATRAONLINE a deschis portile showroom-ului pentru ”cele mai tari idei”, un spatiu creativ ce se deosebeste semnificativ de amenajarea anterioara, un spatiu ce a fost gandit pentru a indeplini atat nevoile clientilor, cat si pe cele ale angajatilor. Business-ul a atins un nou prag de maturitate, motiv pentru care au aparut noi necesitati care au fost transpuse in noul facelift: a fost necesara o noua recompartimentare care sa raspunda atat nevoilor angajatilor, cat si ale clientilor.

De proiectul noului showroom din Aleea Teisani 137A s-au ocupat echipa de arhitecti de la PickTwo Studio, in frunte cu designerii Sebastian Mindroiu si Radu Calin. Cerintele au fost clare: s-a dorit un spatiu mult mai bine optimizat, care sa faciliteze atat nevoile clientilor, pe cele ale angajatilor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: matek.ro
Autor: matek matek

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro