Construcția modulară a fost asociată cu clădiri temporare, dar acum din ce în ce mai mulți oameni din Italia și din întreaga lume se orientează către acest tip de locuințe prefabricate, parțial ca o consecință a pandemiei coronavirus și doresc să știe prețul unei case prefabricate la cheie în Italia. Există mulți factori de luat în considerare, începând cu materialele folosite (lemn, oțel, beton…), până la dimensiunea proprietății, așa că haideți să aruncăm o privire asupra detaliilor și să aflăm, cât costă o casă prefabricată în Italia?

În primul rând, ar trebui subliniat faptul că casele prefabricate, de ceva vreme, nu mai reprezintă o construcție standardizată „de unică folosință”, cum ar fi un container plasat temporar într-un anumit loc. Situația din 2021 ne dovedește…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro