Față de anul 1991 în care a intrat în vigoare, Legea 50 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții a suportat multiple modificări, completări și actualizări.  Acum este propusă o nouă astfel de modificare. Doi deputați au înregistrat la Senat pentru dezbatere o propunere legislativă de modificare a Legii 50/1990.

Ei propun ca un nou tip de lucrări de construcții să fie fi introdus în categoria intervențiilor care vor fi realizate fără a fi necesare documentații de amenajare a teritoriului și de urbanism aprobate.

Dacă propunerea va fi aprobată, lucrările de construcții privind infrastructura fizică necesară susținerii rețelelor de comunicații electronice va putea fi executată fără a fi necesară elaborarea și aprobarea unor planuri de amenajare a teritoriului sau de urbanism care…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro