Acele separatoare care sunt utilizate in mod normal pentru sertarele de imbracaminte si in sertarele de haine merg la fel de bine si in frigider. Asigura-te ca folosesti unele reglabile si integreaza-le in sertarul pentru alimente proaspete. Astfel vei putea stoca separat verdeturile, legumele si fructele. Si fii sincer: cam cat de satisfacator vizual este sa le vezi puse fiecare la locurile lor?

👉 Tehnologia Beko EverFresh+ a frigiderului RDNT401E30ZXBN de la Beko este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult*. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro