În municipiul Brașov şi principalele localităţi limitrofe sunt livrate anul aproximativ 3.500 de noi locuinţe, potrivit analizei făcută pentru investitori de către dezvoltatorul Qualis.

Anul trecut au fost predate aproximativ 3.250 de locuinţe în municipiul Braşov şi în împrejurimi. Livrările de locuinţe au fost în uşoară scădere, dar gradul general de absorbţie s-a menţinut ridicat, la peste 85% până la predarea proiectelor.

Aproximativ 80% din unităţile rezidenţiale predate anul trecut sunt amplasate în municipiul Braşov, iar cele mai dezvoltate suburbii sunt Ghimbav, Tărlungheni şi Sânpetru.

Piaţa rezidenţială din municipiul Braşov a crescut uşor în acest an, după ce anul trecut a atins niveluri record, atât la nivelul preţurilor, cât şi al numărului de tranzacţii.

Apartamente de lux,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro