Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

BRD deține în portofoliu, în cadrul programelor cu garanții guvernamentale, peste 56.000 credite, în valoare de peste 10 miliarde de lei.

BRD Groupe Société Générale reia creditarea în cadrul programului ”Noua Casă”. Banca are la dispoziție, din partea FNGCIMM, un plafon de garantare care permite, într-o primă fază, acordarea de credite în valoare totală de aproximativ 330 milioane de lei, se arată într-un comunicat de presă.

În cadrul Programului, banca acordă credite cu o dobândă de IRCC + 2pp, valoarea maximă a unui împrumut fiind de 66.500 EUR (echivalent în lei) pentru finanțarea unui imobil nou sau vechi, de o valoare maximă de 70.000 EUR, caz în care avansul este de 5%, respectiv de 119.000 EUR (echivalent în lei) pentru finanțarea unui imobil nou cu valoare mai mare de 70.000 EUR, caz în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bankingnews.ro
Autor: Gabriela Dinu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro