Numărul autorizațiilor de construcție în județul Cluj, care include și cea mai scumpă piață imobiliară din țară, Cluj-Napoca, e semnificativ mai mic în februarie decât în aceeași perioadă a anului trecut, după cum arată datele Direcției Județene de Statistică.
Astfel, arată instituția, în februarie în județul Cluj au fost eliberate 115 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, cu 58 mai puține decât în aceeași lună a anului trecut, și cu 29 mai puține decât luna precedentă, ianuarie. De asemenea în primele două luni ale anului au fost eliberate în Cluj 259 autorizații de construcție, cu 43 mai puține decât aceeași perioadă a anului trecut.

Semnalăm că în mediul rural au fost eliberate considerabil mai multe autorizații de construcție decât în orașe, 173 față de 86,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Mihai Prodan

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro