Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Sergiu Manea: Lansăm astăzi noul ghid practic IMM Invest 2021 și reconfirmăm angajamentul de a oferi tuturor antreprenorilor îndrumare din partea echipei BCR, indiferent dacă vor primi credit sau nu.

Banca Comercială Română (BCR) a prezentat rezultatele unui studiu dedicat programului IMM Invest, care expune efectele pandemiei asupra derulării activității și provocările cu care s-au confruntat IMM-urile, dar și impactul accesării creditelor pentru capitalul de lucru și a celor pentru investiții, se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Studiul a fost realizat cu sprijinul antreprenorilor care au ales BCR ca bancă parteneră în cadrul programului IMM Invest. Rezultatele indică faptul că cele mai mari probleme cu care aceștia s-au confruntat în ultimul an au ținut de scăderea…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bankingnews.ro
Autor: Cornel Dinu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro