Curatarea podelelor inseamna mai mult decat indepartarea prafului si a mizeriei. Igienizarea mai profunda a podelelor ajuta in egala masura la reducerea alergiilor si mentinerea unei bune sanatati, precum si la prevenirea zgarieturilor superficiale pe suprafata podelelor. Si partea cea mai buna: nu e nevoie nici sa iti dublezi munca, nici sa renunti la aspirat in favoarea spalarii dusumelelor.

👉 Aspiratorul vertical fara sac VRT71025VW de la Beko te ajuta sa economisesti extra timp cand te ocupi de curatenia casei sau apartamentului, gratie configuratiei 3in1, care presupune ca vine echipat cu un mop incorporat. In plus, dotarea Clean Aqua Power asigura, printr-o simpla apasare a clapetei, control asupra cantitatii de apa eliberata din rezervor pentru a sterge si a mentine…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro