Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Anul trecut, o parte dintre locuitorii din noua zonă rezidențială Tractorul, prin intermediul Asociaţiei Comunitare pentru Dezvoltarea Cartierului Tractorul, au acționat în instanță doi dezvoltatori imobiliari pentru a anula și suspenda autorizațiile de construire emise de Primăria Brașov pentru construcția Ansamblului Rezidential Platinium Residence.

Recent, Asociația și-a retras acțiunea în instanță, după ce s-a constatat că termenele în care se puteau contesta respectivele autorizații a fost depășit. „Este adevărat, am renunțat la judecarea procesului împotriva autorizațiilor de construire a celor 4 blocuri. Motivul este însă departe de a fi legat de temeinicia acelor autorizații, sau de respectarea normelor de urbanism. Procesele în contencios administrativ sunt limitate…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro