Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde apartament cu trei camere ultrafinisat situat in Floresti, zona Profi Catanii, la 4 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Apartamentul este situat la etajul unu, intr-un imobil finalizat in anul 2020, izolat termic pe exterior, securizat cu interfon si dispus P+3E.

Dispune de o suprafata utila de 60mp+un balcon cu suprafata de 2,70mp, este semidecomandat si este compus din living cu bucatarie, doua dormitore, hol baie si balcon si este orientat sudic beneficiind de lumina naturala pe toata perioada zilei.

Finisajele interioare sunt moderne iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie. Se vinde partial mobilat si utilat cu mobilier si electrocasnice de calitate si este ideal pentru investitie sau locuinta de familie.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.weltimobiliare.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro