Situat în zona centrului istoric al Amsterdamului, acest proiect de reconversie constă în transformarea unui spaţiu iniţial folosit ca sală de sport într-o locuinţă neconvenţională pentru o familie cu patru membri. Amenajarea mizează pe lemn şi elemente din oţel vopsit în negru, ale căror linii fac aluzie la vechea funcţiune, creând o estetică minimalist-industrială, iar generozitatea înălţimilor şi suprafeţelor libere menţine tema dinamismului.  

O primă fază a intervenţiei a constat în turnarea unei noi fundaţii, pentru ca echipa să poată porni de la un spaţiu gol, eliberat de vechile elemente. De asemenea, au fost prevăzute o serie de soluţii sustenabile, precum un sistem de ventilaţie cu recuperare de căldură în podea şi 44 de panouri…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.igloo.ro
Autor: Rotar Anca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro