Continuăm seria articolelor despre investițiile în imobiliare cu un articol despre închirierile în regim hotelier prin platformele AirBnb și Booking. Cât de profitabilă este această investiție și ce venituri pasive poate genera? Cum a afectat contextul actual acest sector în 2020 și care sunt tendințele? 

Județul Brașov concentrează cele mai multe unități de cazare turistică din țară. Iar Brașovul este destinația perfectă pentru cei care vor să se piardă pe străduțele cu aer medieval, dar și pentru cei care își doresc aventură în natură, la aer curat, Brașovul fiind un oraș înconjurat de munți. 

Orașul de la poalele Tâmpei este unul din cele mai bine conservate orașe medievale, cu cetățile și zidurile sale medievale care mai sunt încă accesibile și spun o poveste plină de istorie și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.blitz-imobiliare.ro
Autor: Florea Mara

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro