A fost finalizat studiul de prefezabilitate pentru Inelul 2 de centură – drum de legătură care va spori accesibilitatea în zona urbană a municipiului Târgoviște. Inelul 2 de centură (varianta ocolitoare) va diminua semnificativ atât traficul în comunele Aninoasa, Șotânga, municipiul Târgoviște, Dragomirești și Ulmi, dar va prelua și din transportul greu care tranzitează comuna Doicești.

Conform explicațiilor președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, lungimea totală a traseului este de 15,28 km. Proiectul prevede realizarea a 4 benzi, câte două pe sens, iar fiecare bandă va avea 3,5 m. Zona dintre cele două sensuri va fi delimitată cu parapete de tip semigreu de 3m lățime. Suprafața drumului, inclusiv bretelele, este de 392.840 mp. Drumul de centură va avea 2.400 metri de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro