Cristian Mierlea, proprietarul producătorului de mobilă Conalcri Prod din Măieruș, a obținut autorizația de construcția pentru demararea dezvoltării unui complex rezidențial în Poiana Brașov. Poiana Mică Residence este un proiect care va avea o caloare de piață de 30 de milioane de euro, potrivit lui Mierloi.

Localizat în Poiana Mică, în apropierea domeniului schiabil, ansamblul rezidențial Poiana Mică Residence este format din 7 cladiri cu câte 4 nivele (P+E1+E2+M), având în componență 98 de apartamente de tip studio, totul pe o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați, arată site-ul dezvoltatorului.

Conalcri Prod a încheiat anul 2019, ultimul an de raportare, cu afaceri de 22,37 milioane de lei (aproximativ 4,6 milioane de lei), în scădere față…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ovidiu Vranceanu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro